Musse
född 2014-02-14


Allra finaste Musse är snäll och social och vill väldigt gärna vara nära så fort han har lärt känna dig. Han pratar gärna med dig och det är inte svårt att förstå vad han vill, speciellt inte när han är sugen på blötmat! Han är full av energi och vill ha mycket kärlek och uppmärksamhet men är lite försiktig i början innan han har lärt känna dig ordentligt. Han söker ett lite lugnare hem med mycket sällskap, utan små barn och med möjlighet att gå ut i en trygg utemiljö.

Tyvärr har denna underbara kisse drabbats av tandsjukdomen TR/Forl och har fått ta bort några tänder.  TR/FORL drabbar ca 30% av alla katter och innebär att katten årligen behöver kotrolleras hos veterinär för att upptäcka fler tänder som eventuellt angripits. Försäkringsbolaget ManyPets som vi samarbetar med erbjuder en försäkring som även täcker tidigare besvär som tex TR/FORL.

Vår förening erbjuder dessutom TR/FORL-avtal för alla adopterade TR/FORL-katter  under de tre första åren då vi betalar 50% av eventuella tandåtgärder som kan behövas. Prata gärna mer med oss om detta, det är inte längre en så stor extra kostnad att äga en katt med TR/FORL eftersom det går att försäkra en redan känd åkomma via ManyPets. Du kan även läsa mer om den här till att börja med.

Fina Musse är kastrerad, id-märkt, vaccinerad, avmaskad och har fixat sina tänder. Han är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.