Nina
född 2019-04-01


Blyga Nina kom med sin mamma till en snäll familjs garage som liten. De fick flytta in i familjens varma pannrum i anslutning till garaget och har kunnat komma och gå som de vill. Nina tyckte att garaget och pannrummet var en trygg plats och eftersom det fanns både god mat och kattlåda där var hon inte så noga med att gå ut.
Nina är van vid den snälla kvinnan som matat henne under nästan ett år och lät sig klappas där. Men att komma in i ett människohem hem med en ny tvåbening har såklart varit en läskig omställning för denna vackra katt. Nina har en hel del kvar att lära sig om människor  och livet inomhus men gör framsteg hela tiden. Hon är en mycket aktiv katt som är nyfiken och full i bus, mat är också ett trevligt inslag i livet tycker hon!

Nina behöver ett lugnt hem som har förståelse för katter som inte är helt trygga och som behöver lite tid på sig innan de blommar. Ett barnlöst hem med en eller två lugna vuxna och snäll och trygg kattkompis skulle hon må bra av. Nina blir gärna innekatt med tillgång till en nätad balkong och en stimuleande innemiljö med klösträd och hyllor att utforska på höjden. Ska hon gå ut så krävs en trygg utemiljö och att man är medveten om att det ligger långt fram i tiden.