Obi och Zelda är två trevliga seniorkatter som behöver hitta nya hem. De bor just nu i en familj i Onsala men behöver flytta pga allergi. Det är två trevliga och pratiga kissar som är vana vid barn och uppskattar möjligheten att gå ut. De behöver inte flytta tillsammans.

Obi
född 2012


Obi är en storvuxen hane med otrolig karisma. Han är pratglad och gillar uppmärksamhet och närhet. Ligger gärna intill i soffan och sängen och kelar och myser men inte så ofta i knät. Han är van vid barn och gillar att vara ute och spana på dagarna. Han är lite dominant och ska inte ha andra kattkompisar i hemmet.
Obi var nyligen hos veterinären för vaccination och tog då även bort lite tandsten, i övrigt så är det en frisk och stark kisse. Oerhört ståtlig dessutom. Ägaren tror att han skulle acceptera kattvana hundar men han har aldrig bott ihop med hund.

Obi är kastrerad, chippad, vaccinerad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Väntar besök
Zelda

född 2012

Zelda är liksom sin bror en pratglad katt som man kan föra samtal med. Hon är dock inte lika framfusig som brorsan och skulle antagligen uppskatta att få flytta utan honom till ett nytt mysigt ställe med mycket uppmärksamhet och sällskap. Hon är social och ligger nära i soffa och säng och uppskattar klappar och gos. Hon är van vid barn och brukar vara ute mycket på dagarna vilket kan bero på en dominant bror som gör att det är skönast att vara på utsidan. Zelda är liksom Obi väldigt stilig och har träffat veterinären som inte hittade några fel på henne, inte ens tandsten som behövde tas bort. Ägaren tror att hon skulle acceptera kattvana hundar men hon har aldrig bott ihop med hund.

Zelda är kastrerad, chippad, vaccinerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.