Ozzy von Torp född 2016-04-01
Zeth född 2015-05-23


Zeth var bara 13 veckor när familjen adopterade honom från Göteborgs Djurskyddsförening 2016 och i början hade han en kattkompis i hemmet. Efter att han blivit ensam katt bestämde sig familjen för att bli jourhem för vår förening och sommaren 2019 flyttade Ozzy von Torp in. Ozzy kommer från ett torp där vi kunde rädda samtliga 16 katter som levde instängda under förfärliga omständigheter. I början var han rädd och osäker men när han väl förstod att ingen ondska eller farligheter fanns i hemmet så blommade han ut till en otroligt trevlig och tillgiven katt som är full av liv och energi. Den mer försiktiga och avvaktande Zeth fick en allra bästa vän och det var ett självklart beslut för familjen att låta Ozzy von Torp stanna för alltid.
Men så förändrades livet, Ozzy och Zeth fick en tvåbent lillasyster som stjäl tid och uppmärksamhet. Ozzy vill ha massor av närhet och lek och trivs inte med att hamna lite på undantag som nu. Så med sorg i hjärtat, för att göra det som är allra bäst för Ozzy, så har matte tagit det tunga beslutet att söka ett nytt härligt hem åt honom där han får precis det han behöver och saknar nu. Och självklart ska Zeth följa med, både för hans och Ozzys skull. De hör ihop, man delar inte på två härliga "brorsor" som mår så gott av varandra.

Ozzy von Torp och Zeth är vana innekatter med tillgång till stor nätad balkong. De söker ett hem utan barn och där det erbjuds mycket lek och stimulans men där det också finns förståelse för att den mer försiktiga och lite blyga Zeth behöver lite mer tid på sig innan han helt har landat i sin nya miljö. Tillgång till nätad/inglasad balkong eller altan är ett krav.

Killarna ska inte flyttas mellan olika boenden eller bo på kattpensionat. Vi söker som alltid ett hem inom vårt närområde för att undvika en lång bilresa i samband med flytt.

Zeth född
2015-05-23


Zeth är en försiktig kisse som behöver lite tid på sig för att bygga förtroende för sina nya människor. När han väl är trygg med det nya så har ni en fantastisk kompis.
Han älskar att buffas när han vill kela, får fnatt iblande när det leks med pinnar med fjädrar på och dricker gärna rinnande vatten ur badkarskranen. När vädret tillåter ligger han mycket på balkongen och spanar på fåglar och allt annat som passerar på nära men onåbart/säkert avstånd. Inne så tronar han helst högst upp på klösmöbeln där han ligger skönt och har koll på resten av hemmet.

Seth är kastrerad, chippad och vaccinerad och kan flytta när rätt hem dyker upp.

Ozzy von Torp
född 2016-04-01


Ozzy är en riktigt skön typ som älskar uppmärksamhet och har mycket härlig energi. Han vill gärna att man leker med honom men kan också jaga runt själv med sina glitterbollar över högt och lågt. Han har mycket energi och vill leka och busa mycket, men kan också ligga utslagen länge under en filt i soffan. Ozzy älskar att spana på fåglar från balkongen, älskar även mjukmat och att ligga tätt intill matte i sängen.

Ozzy von Torp är kastrerad, chippad och vaccinerad och kan flytta när rätt hem dyker upp.