Putte
född 2016-05-23


Putte förlorade sin matte och allt han kände till om världen rasade. Den första tiden i det lugna rofyllda jourhemmet blev därför en lite läskig omställning och en stor kontrast mot hans tidigare tillvaro. Men så snart han vant sig så visade han att han verkligen gillar det lugna, trygga och omvårdande han har runt sig nu.

Putte har levt som innekatt hela sitt liv men har inte fått riktigt rätt stimulans för att leka, klösa och klättra som man hade önskat. Men det börjar han lära sig nu och blir mer och mer lekfull och han älskar sitt livs första klösträd där han gärna ligger och sover. Han är gosig och social och springer och välkomnar jourhemsmatte när hon kommer hem. Putte är otroligt söt och har en slank ungdomlig kropp.

Till Putte söker vi ett lugnt barnfritt och rymligt hem med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan och gärna med mycket sällskap på dagarna. Putte ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat.

Allra sötaste Putte är kastrerad, chippad, vaccinerad och har tagit bort tandsten, han är redo att flytta när rätt hem dyker upp.