Rasmus
Ålder okänd
uppskattat födelsedatum 2018-02-14


Finns det något bättre än ärrade gamla hankatter? Vi är många som tycker att de är de allra bästa katterna, så tacksamma efter ett tufft liv med många slagsmål och en mage skrikande av hunger.
Rasmus är en av dem. Örat slokar efter år med öronskabb som givit enorm plåga dygnets alla timmar, men nu är det behandlat och skabben borta för alltid. Nu vet han hur det är att få äta sig mätt, att matskålen fylls på regelbundet. Eftersom han är kastrerad har han inte driften kvar att jaga reda på honor och han är mindre benägen att hävda sitt revir. Men han är fortfarande fenomenal på att jaga möss, jaktinstinkten sitter inte i kulorna utan i hans DNA.

Nu söker vi det perfekta hemmet till mysproppen Rasmus. Hur kelig och tillgiven han än är så måste han få chansen att gå ut i en trygg miljö. Vi tror att han skulle bli allra lyckligast som gårdskatt/stallkatt med kattvänliga människor omkring sig. Han älskar nämligen människor lika mycket som möjligheten att vistas ute. Vi vet inte hur han är med andra djur men han går fint ihop med barn.

Rasmus är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och behandlad för öronskabb. Han är mer än redo att flytta till sitt efterlängtade liv med utevistelse. Är det hos dig?