Sally
född 2017-02-14


Sally med sina vackra ögon som skiftar i en grön färg är en härlig liten kattfröken som blommat ut helt i sitt jourhem. Hon hämtades in på en gård i början av januari då hon varit synlig i området sedan i somras. Det var en mager och sliten liten fröken som  kom till sitt jourhem och tackade så mycket genom att sova gott och länge med en mätt mage.

Sally är ungefär 5 år men har barnasinnet kvar och leker gärna med alla som vill leka med henne. Hon är mycket social och vill vara där du är och hon möter dig med glad svans vid dörren när du kommer hem. Hon älskar att bli klappad om hon själv får bestämma när det passar och sover gärna i sängen.
Vi vet inte vad Sally har i bagaget men hon är lite rädd för snabba oväntade rörelser och ljud och kan springa undan när det blir läskigt men kommer snabbt tillbaka igen.

Sally söker ett lugnt och tryggt hem där hon får mycket sällskap. Eftersom hon sannolikt levt större delen av sitt på egen tass utomhus behöver hon ett hem som även kan erbjuda en trygg utemiljö där hon kan  lufta morrhåren fritt ute, men miljön vara trygg och långt ifrån bilvägar och annat som kan vara farligt för en liten katt.
Eftersom Sally avskyr att åka bil/bur ska hon inte flyttas mellan olika miljöer eller bo på kattpesnsionat. Att gå i sele är sannolikt inte heller en uppskattad grej.

Sally är kastrerad, chippad o vaccinerad, hon har även tagit bort en trasig hörntand och tandsten så hon är jättefin i munnen.
Hon är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.