Sherlock och Watson
födda 2020-06-28


Sherlock och Watson är två vackra killar som fick en tuff start i livet. De föddes på en gård utanför Varberg med alldeles för många katter och alldeles för lite mat. När de fångades in i början av oktober var de magra och hade både öronskabb och maskfyllda magar. Människan var de bara vana vid genom den person som gav dem lite mat varje dag. Att komma inomhus och placeras i ett jourhem var jätteläskigt i början, men de här killarna har ett väldigt fint psyke och har på kort tid lärt sig att uppskatta livet med människan. De uppskattar också varandra, de hör liksom ihop och ska absolut flytta tillsammans. De söker ett hem utan för små barn och med ordentligt med utrymme att leka på och gärna en trygg utemiljö att utforska framåt vårkanten.

Sherlock och Watson är kastrerade, chippade, vaccinerade, avmaskade och ohyrebehandlade och är klara att flytta när rätt hem dyker upp i slutet av november.
 

Sherlock är fortfarande lite blyg för oss människor, men blir tryggare för var dag som går. Det tar tid innan han lär känna nya människor. Brodern Watson är hans trygghet så om jourmatte klappar Watson så sitter Sherlock gärna bredvid och spinner nöjt. Vägen till hans hjärta går främst genom leken.

Watson är numera en tryggis som älskar att stå i centrum. Han följer med sin journatte överallt och vill gärna ligga i knäet och i sängen. Begreppet egentid finns inte i hans värld. Han är även matglad och rätt envis när det gäller att få vara med i allt som händer.