Signe
född 2015-09-01


Allra finaste Signe är en tjej som kommer och möter dig vid dörren när du kommer hem och vill gosa. Hon älskar att kela, det bästa hon vet är att ligga i knät och bli klappad. Hennes andra favoritgrejer att göra är att jaga fjäderleksaken, bli borstad och klösa på klösträdet. Signe är en pratglad tjej som berättar när det är något hon vill, hon är väldigt noggrann med att göra rent lådan efter sig och sedan tvätta sig själv. Hon kan ibland vara lite försiktig men när hon är bekväm så älskar hon att vara i centrum och få uppmärksamhet.

Signe behöver ett tryggt hem med lugna varma energier för att må bra, barn och andra djur vill hon inte ha omkring sig. Hon har haft lite problem med stress och därför söker vi ett hem som varar i hela Signes liv och där hon inte flyttas runt utan bor och är trygg på ett och samma ställe hela tiden.
Hon kan vara innekatt i ett större hem med nätad eller inglasad balkong/altan och mycket sällskap. Hon kan också trivas i ett hem som även erbjuder en trygg utemiljö att utforska. Tillgång till balkong/altan eller utevistelse är ett absolut krav.

Signe börjar som jourhemsplacerad i 4 veckor innan slutlig adoption genomförs, detta för att alla ska vara säkra på att det blir bra för Signe.

Signe är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.