Skygga kattmamman Siri föddes på en gård förra sommaren och blev mamma alldeles för ung. Vi tog in henne i ett jourhem där hon strax efter ankomsten födde sina två ungar Zoe och Zelda. Det tog ett tag innan hon förstod och växte in i mammarollen men när hon väl gjorde det blev hon snabbt en trygg och duktig mamma. Så trygg och duktig att hon tog till sig de två ungarna Knott och Mygga som förlorat sin mamma när de bara var 5 veckor gamla. Det tog inte lång tid innan de fyra ungarna var som en trygg naturlig syskonskara.

Nu är det snart dags för de fyra underbara katterna att hitta egna hem. Mamman Siri ska få flytta tillbaka till ett härligt gårdsliv men nu som en kastrerad och helt tam katt.

 

Zoe
född 2020-05-15


Zoe är en riktig goding med sin fluffiga päls och sitt modiga sätt. Hon utmanar gärna ödet med att klättra högst och retas med syskonen när det busas. Hon är biologisk syster med mysiga Zelda som hon gärna flyttar tillsammans med.

Zoe är vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är klar för flytt efter den 7 augusti.
 

Zelda
född 2020-05.15


Zelda är en riktigt go tjej, låter sig gärna plockas upp för att bli kliad. Nyfiken på allt och är mer än gärna med på allt bus den lilla gruppen hittar på. Hon är biologisk syster med Zoe som hon gärna flyttar tillsammans med.

Zoe är vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är klar för flytt efter den 7 augusti.

Knott
född 2020-05-15


Knott är en framåt tjej som mer än gärna är med när det händer något. Lek o bus är livet!
Men hon gillar också att vara i famnen och mysa och vila sig inför nästa lekomgång.
Hon är biologisk syster med Mygga som hon gärna flyttar tillsammans med.

Knott är vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är klar för flytt efter den 7 augusti.

Mygga
född 2020-05-15


Mygga en liten tuff tjej som från början vågat ta för sig av både mat och uppmärksamhet. Busig och nyfiken och med en alldeles speciell personlighet. Hon är biologisk syster till Knott som hon gärna flyttar tillsammans med.

Mygga är vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är klar för flytt efter den 7 augusti.