Kattmamman Siv kommer från ett hem där allt gick över styr, där 3 okastrerade honkatter på bara 3 år bidragit till att hemmet hade minst 70 okastrerade katter när vi kom dit. Det fanns mycket kärlek till katterna i hemmet men till slut fanns det inte plats för alla, de som inte rymdes på det lilla reviret valde att flytta utanför hemmet och försökte klara sig så gott de kunde. Siv är en av dem som valde att flytta ut i naturen och föda sin kull.  Hennes ungar som då föddes hemlösa var lite fräsiga i början och har behövt lite tid på sig att vänja sig vid människan. Men nu är de mer än redo att hitta sina egna hem.

Finns i jourhem i Fjärås, Kungsbacka

Adopterad
Kattmamman Siv
född 2020-02-14


Siv är en helt underbar och mysig katt som älskar att få uppmärksamhet och mys. Gillar att prata med oss människor om massa olika saker. Hon är väldigt tillgiven och fin mot både stora och små i jourhemmet och hon får inte nog av närhet och kärlek. Siv har ett väldigt fint och tryggt psyke och kan passa i kloka barnfamiljer. Hon kan antagligen även trivas som innekatt i ett större hem med tillgång till nätad/inglasad balkong eller altan. Kan hon få ett hem som även erbjuder en trygg utevistelse så skulle hon uppskatta det. Siv är van vid andra katter och kan säkert trivas med en eller två snälla busiga kattkompisar. Hon är ju inte mer än en kattunge själv så barnasinnet lär hon ha kvar länge.

Siv är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är redo att flytta i  slutet av september.

Oden
född 2021-05-13


Oden var den försiktigaste av syskonen och fick inte riktigt utrymme att leka o busa när hela syskonskaran var kvar. Men nu har två framfusiga syskon flyttat till nya hem och nu har även Oden och Idun fått plats att leka och utvecklas på. Det är full rulle i lek och bus och tvåbeningar är helt ok.

Oden söker ett kattklokt hem som förstår att små pälsbarn kan vara lite försiktiga i början.

Oden är vaccinerad, chippad och avmaskad när han är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Hella
född 2021-05-13

Hella är en tillgiven tjej som gärna leker med sina bröder. Tuff och modig, busar mycket och är sällan still. Men hon gillar att mysa hos en tvåbening när tillfälle ges och batterierna måste laddas inför nästa race. Hon är van vid lite större barn.

Hella är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Idun Adopterad
född 2021-05-13


Idun tyckte länge att livet med tvåbeningar var ett läskigt påhitt men nu när hon får lite mer utrymme och inte behöver tampas med sina utflyttade syskon så har hon börjat blomma ut och tycker att tvåbeningar är riktigt bra..

Idun är vaccinerad, chippad och avmaskad när hon är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Loke Adopterad
född 2021-05-13


Loke är en livsnjutare av rang. Låter sig gärna bli lagd i famnen och kliad, favoritställningen är den på bilden ovan. Men lika mysigt som det är att ligga i knät, lika roligt att det att fara omkring och busa med syskonen. Han är liksom sina syskon busiga o roliga, med sitt orädda sätt blir han lätt en favorit. Loke behöver få chansen att springa fritt ute i en trygg miljö, han har så mycket energi!

Loke är vaccinerad, chippad och avmaskad när han är redo att flytta i mitten av augusti.

Mille Adopterad
född 2021-05-13


Mille är en charmig kille som fullkomligt älskar att busa loss. Han är nyfiken och framåt och det är bara lugnt kring honom när han vilar upp sig o laddar batterierna. Van vid lite större barn.

Mille är vaccinerad, chippad och avmaskad när han är redo att flytta i mitten av augusti.