Smulan
född 2018-06-11


Fina och lite försiktiga Smulan kommer från ett hem där man hade för många katter. Alla katterna levde som innekatter i olika kombinationer och Smulan som står lågt i rang mådde inte alls tillsammans med de stora tuffa hankatterna som basade över den utegård hon hade tillgång till. Efter att ha vant sig vid sitt nya trygga och lugna liv hos sin jourhemshusse har hon visat att hon är otroligt tilliven och kelig och verkligen uppskattar att få nära sin tvåbening. Hon är väldigt lekfull och sällskapssjuk så hon behöver ett kattanpassat hem med mycket sällskap och tillgång till en nätad eller inglasad balkong/uteplats. Smulan står lågt i rang och mår bra av att vara ensam katt, kanske en snäll och lagom busig kattunge kan vara en bra kompis till henne längre fram men men fina Smulan ska vara själv först.

Smulan söker ett lugnt hem utan små barn men hon kan antagligen bli ett äldre barns/ungdoms bästa vän om hon får lite tid på sig. Hon kommer att vara lite försiktig i början men sedan med självklarhet knyta an till sin nya tvåbening.

Smulan ska inte flyttas mellan olika boenden eller gå ut i sele, hon ska inte heller vistas på kattpensionat. Hon är kastrerad, chippad och vaccinerad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.