Charlie
född 2020-05-17


Charlie är en riktig mjukis, lika mjuk i pälsen som i sin personlighet. Han älskar andra katter men hans bror Freddie är hans absoluta favorit. Han älskar att bli kliad under hakan och somnar när man gör det. Han är väldigt högljudd när han äter och det är fantastiskt gulligt. Man vet direkt när det är Charlie som börjar äta! Han är en stor, ståtlig och självsäker katt.

Charlie ska flytta tillsammans med sin bror Freddie och är klar för flytt tidigast 9 augusti. Han är då chippad, vaccinerad och avmaskad

Freddie
född 2020-05-17


Freddie är mer svårflörtad men älskar att bli kliad under hakan och bli klappad när han är trött och inte är på bushumör. Han älskar att leka och galopperar gärna runt och då flyger han fram! Ibland påminner han lite om en glad hund när man ropar på honom. Han är riktigt modig med jourhemmets andra katter och stjäl gärna deras mat fast de är stora killar... Han älskar mat helt enkelt!
Freddie ska flytta tillsammans med sin bror Charlie och är klar för flytt tidigast 9 augusti. Han är då chippad, vaccinerad och avmaskad.