Tiger
född 2022-04-30


Mysiga Tiger har haft en lite jobbig start i livet, säkert älskad av sin ägare men utan att ha fått all trygghet och omsorg en katt behöver. Tiger tyckte att det var läskigt att komma till jourhemmet och behövde några veckor innan han helt vant sig vid sitt nya trygga liv. Nu är han en trygg, lekfull och gosig katt som gärna sover nära någon på natten. Han älskar att leka och busa och gömmer sig gärna bakom en filt för att plötsligt hoppa fram och attackera. Blötmat är väldigt gott och han tar gärna chansen att tigga till sig något extra gott från sina tvåbenta betjänter.

Till Tiger söker vi ett hem med många händer som kan klappa och leka med honom. Han är van vid tonårsbarn och skulle säkert trivas i en familj med lite äldre barn. Vi vet inte hur han är med andra katter men om han får flytta in först så kan han säkert uppskatta en kattungekompis lite längre fram när han blivit trygg i sitt nya hem.
Tiger är van vid att tillbringa mycket tid utomhus och söker ett hem med fri utevistelse i en trygg miljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt. Han är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.