Vida
född 2019-11-10


Sockersöta Vida känner sig mogen för nästa steg i livet. Hon började sina dagar som hemlös tillsammans med sina två bröder och mamma. Men mamman visste om ett bra garage hos en snäll familj så när Vida och syskonen var stora nog att knata själva så gick de dit tillsammans med sin mamma.
Snart hade hela kattfamiljen installerat sig i det varma pannrummet som fanns i anslutning till garaget och de lät sig väl smaka av maten och blev allt mer trygga och nyfikna på sina välgörare. Så trygga så att de kunde fångas in och placeras i ett jourhem där de snabbt lärde sig att tvåbeningar är riktigt bra. Vidas två bröder adoperades nyligen ut och nu när Vida har läkt efter kastrationen så är det hennes tur.

Vida är en jättekelig och social tjej som behöver lite tid på sig innan hon blir trygg med nya bekantskaper. Hon älskar sina kompisar i jourhemmet och ska ha en trygg och snäll katt som kompis i sitt nya hem.

Vida kan fungera både som inne - och utekatt om rätt förutsättningar finns.

Vida är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och kan flytta när rätt hem dyker upp.

(Vida har varit tingad men precis när hon skulle flytta till sitt nya hem så drabbades familjen av en svår olycka och kan tyvärr inte fullfölja adoptionen. Därför är världens finaste Vida tillgänglig igen)

Vida i lektagen med kompisen Sune (röd/vit) och gamle Kung Ossian.