Buskillarna Ville och Valle är otroligt vackra och charmiga i sina helvita smäckra kroppar. De är fulla i bus och nyfikna som få och blir lite speciella familjemedlemmar. Ville och Valle är nämligen födda döva vilket i sig inte är ett så stort problem, de busar och leker och är som kattungar är mest. Dövheten märker man inte så mycket av. De kan bli överraskade om man närmar sig osedd men annars är de precis som vilka hörande katter som helst. De kommer ofta till dörren och hälsar när jourhemmets tvåbeningar kommer hem. Det kan snarare vara en fördel då de inte störs av höga ljud. De är båda otroligt gosiga och lekfulla och håller varandra sysselsatta flera gånger om dagen med lek och stoj. De är väldigt nöjda med att få vara på balkongen och titta på fåglar.
Ville o Valle ska leva som innekatter och de söker ett gemensamt hem utan små barn. Nätad eller inglasad balkong/altan är ett krav och det ska vara klart när katterna flyttar in.

Ville
född 2021-09-01


Ville älskar att vara nära, att sova på någons mage är härligt. När han inte sover tittar han på omvärlden från balkongen eller genom ett fönster, busar med sin bror, leker med människorna, äter eller kelar. Han kan tänka sig att bli buren en liten stund men inte av vem som helst. Han är nyfiken i en strut.

Ville ska flytta tillsammans med sin bror och de ska enbart vara innekatter. Eftersom de har så mycket bus i kroppen och är väldigt nyfikna behöver de en större boendeyta och tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan.

Ville är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och behandlad för öronskabb. Han är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Valle
född 2021-09-01


Valle är nyfiken, social, busig och vill vara med där det händer. Han är alltid framme och lägger nosen i blöt när en skåpslucka öppnas eller andra spännande saker är på gång. Intressen Valle har är att vara på balkongen, titta ut genom fönster, leka med sin bror, äta och kela. Han uppskattar inte att bli buren.

Valle ska flytta tillsammans med sin bror och de ska enbart vara innekatter. Eftersom de har så mycket bus i kroppen och är väldigt nyfikna behöver de en större boendeyta och tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan.

Valle är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och behandlad för öronskabb. Han är redo att flytta när rätt hem dyker upp.