Väntar besök

Vitus och Lille Grå
födda 2020-08-10


Vitus och Lille Grå är födda hemlösa av en hemlös mamma. När de kom till sitt jourhem hade de ingen erfarenhet av människor så första tiden var jätteläskig men de fann tryggheten i varandra och i sitt lugna kattrum. Snart vaknade nyfikenheten på vad som fanns på andra sidan nätdörren och även de i början så läskiga tvåbeningarna blev allt mer intressanta. I jourhemmet finns förutom lugna vuxna tvåbeningar lite mer intensiva hundar som de gillar skarpt. Hemmets katt Billie är också poppis och han har stått för fin kattuppfostran.

Vitus och Lille Grå är två slanka katter med mycket energi och de längtar ut, så de söker ett gemensamt hem där de kan springa fritt ute i en trygg miljö långt från bilar och andra faror. De är vana vid 2 glada snälla hundar och en snäll katt men vill inte ha ett hem med barn och alla läskiga ljud och hastiga rörelser som det innebär. De adopteras bara ut tillsammans.

Killarna söker, som alla våra katter, ett hem inte för långt från Kungsbacka då katter sällan uppskattar bur och bilresor. De ska inte heller flyttas mellan olika boenden eller placeras på pensionat i framtiden.

De är kastrerade, chippade och vaccinerade och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Vitus
född 2020-08-10


Vitus är en snäll och gemytlig katt även om buset alltid finns nära till hands. Han var lite tryggare från början och visade vägen för sin lite mer försiktiga bror. Det var Vitus som först förstod att kel och gos är en höjdare och att det är mysigt att ligga intill tvåbeningarna i soffan eller sängen. Nu har Lille Grå kommit ikapp och fattar också galoppen och njuter lika mycket.
Gossarna är förtjusta i sina kompisar hundarna och det kan bli lite kaotiskt när det busas som mest. Lite ovanligt är att de betraktar en dammsugare som en stor spännande leksak trots att den väsnas.
 

Lille Grå
född 2020-08-10


Lille Grå är katten med fart under tassarna, som utan tvekan testar hållfastheten i en gardin eller hur mycket man kan knuffa på en kruka innan den faller ner. Han är lugnare nu men ger fortfarande jourhemmet ett och annat grått hår men ännu flera höga skratt och kärlek. Bara han får komma ut och springa av sig kommer inredningen att klara sig i det nya hemmet. Det finns inget ont i denna gosse, det blir bara lite galet ibland när leklusten är som starkast.
Bröderna hänger nästan alltid ihop både i bus och vila, att de ska flytta tillsammans är därför en självklarhet.