Zelda o Zäta
födda 2022-05-03


De roliga och busiga små fröknarna Zelda och Zäta är vid första anblicken lika som bär. Men ju mer man umgås med dem desto tydligare ser man deras olikheter inte bara utseendemässigt. Zelda är lite modigare och är oftast först vid matskålen och först i leken. Hon älskar bollbanor och kan leka i evigheter med en sådan.
Zäta funderar en kort stund innan hon ger sig efter Zelda in i leken, men hon vill alltid vara med. Hon gillar också bollar och framförallt den mjuka lilla skumgummibollen som hon gärna springer runt med i munnen. 

Båda tjejerna har mycket bus och mycket kurr i kroppen. De älskar att busa med trasmattan i köket och sina bollbanor. Båda sover och kurrar som allra bäst uppe på jourhemsmatte precis när klockan ringer för att det är dags att gå upp. 
De fungerar i hem med lite större barn och där det finns utrymme för mycket lek och bus. Ska de även få gå ut ska utemiljön vara trygg och långt från vägar och annat som är farligt för en nyfiken och social katt. Ska de bli innekatter krävs en större boendeyta och allra helst tillgång till en 100% rymningssäker nätad eller inglasad balkong. Nätningen ska vara klar innan de flyttar in. Zelda och Zäta söker ett gemensamt hem, man delar inte på katter som betyder så mycket för varandra.

Zelda och Zäta är chippade, vaccinerade och avmaskade och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Zelda
Zäta