Väntar besök
Zelda o Zoe
födda 2020-05-15


Zelda och Zoe adopterades av en härlig familj i slutet av sommaren och systrarna har varit lika lyckliga som familjen över det. Men när allergi uppstår helt oväntat och med full kraft så måste man ibland ta tråkiga och jobbiga beslut. Zoe och Zelda kan inte längre bo kvar i sin familj som älskat dem från dag ett och som gjort allt för att de ska ha bästa tänkbara tillvaro. Så nu söker dessa supersöta och trevliga pantertjejerna ett nytt hem, tillsammans såklart.

Zelda är en riktig kelgris som ligger i knät och går med på att bli både lyft och buren. Hon är väldigt nyfiken och älskar att ligga på den innätade balkongen och slöa. När det kommer till mat är hon lite kräsen men äter det som serveras.

Zoe är skönheten med semilånghårig päls. Hon är lite mer försiktig och gillar inte oväntade höga och konstiga ljud. Kelar med sina tvåbenta tjänare när hon tycker att det passar och äter glatt all mat.

Zelda o Zoe hör verkligen ihop. De gillar att mysa tillsammans i sängen och gärna ihop med sina tvåbeningar också. De leker med leksaker och väldigt ofta med varandra. De är vana innekatter och njuter av att vistas på den nätade balkongen. De trivs som innekatter om ytan är stor och det finns en nätad eller inglasad balkong. Ska de bli utekatter krävs en trygg utemiljö utan närliggande trafikerade vägar eller andra faror. De söker ett lugnare hem utan små barn. De är kastrerade, chippade och vaccinerade och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Zelda o Zoe bor i Ljungby.
 

Zelda
Zoe