Bamse, Frasse och Billie föddes i det fria av sin tama men vilsna mamma. När vi fångade in dem hade de inte träffat människor tidigare och allt som hade med tvåbeningar och hem att göra var väldigt läskigt den första tiden. Nu har de bott en tid ett ett härligt jourhem där det finns många både två- och fyrbenta vänner och nu är livet inte alls så läskigt längre. Tvåbeningar är rent av väldigt bra bara man får chans att vänja sig lite vid dem. Alla tre syskonen tittar nyfiket på en nykomling som kliver in i hallen och med lite godis i handen tar det inte lång tid innan de kommer fram för att smaka. Att flytta kommer att vara läskigt i början men vi är säkra på att de kommer att blomma ut till riktigt mysiga familjemedlemmar ganska snabbt. Drömmen är såklart att syskonen ska få följas åt till samma för-alltid-hem men det är sällan vi finner sådana adoptörer.

Till syskonen söker vi hem med kattvana och utan små barn. Idag bor de i ett rymligt hem med djurkloka vuxna och äldre ungdomar. Med tiden kan de säkert bli utekatter i en trygg utemiljö men  tidigast till sommaren och då de är helt trygga med livet hos sina nya människoslavar. De kan bli innekatter på heltid på en större boendeyta och med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Vi hoppas att åtminstone två av dem kan få flytta tillsammans för deras trygghets skull. Finns det en hund eller katt i hemmet sedan tidigare är det såklart värdefullt då katterna idag älskar att vara med varandra och jourhemmets två egna katter och snälla gamla hund. Ska de flytta en och en är det ett absolut krav att det finns minst en ung och snäll katt i hemmet sedan tidigare.

Billie (hona)
Född 2023-08-30


Billie är den tuffaste och mest matglada av syskonen. Matgalen rent av, lite extra god mat och godis är aldrig fel enligt Billie. Hon älskar att leka både med sina syskon och tvåbeningarna och i pauserna vilar hon gärna i ett tryggt knä. Att gå på upptäcksfärd i huset och att hänga med jourhemmets egna katter och stora hund gillar hon skarpt. Billie är kastrerad, chippad o vacinerad när hon är klar att flytta i slutet av februari.

Adopterad
Frasse
Född 2023-08-30


Frasse är den lite mer försynta av brorsorna. Han är väldigt nyfiken på allt och alla och sitter gärna och iakttaar det som händer runt honom. Bus och lek är såklart väldigt roligt och lockar man med mat är han snabbt framme. Med hjälp av kattgodis och mjukmat kommer denna gossen snabbt att bli en kelgris han också. Vi ser helst att han flyttar tillsammans med något av sina syskon.

Adopterad
Bamse
Född 2023-08-30


Bamse kallas även för "den lilla katten". När han fångades in med sina syskon var han minst och med en lite annan ögonfärg och kroppsform. Han skiljer sig fortfarande lite från sina syskon i utseendet och är fortfarande även den som är modigast och som snabbast blev trygg med sina tvåbeningar. Han är väldigt nyfiken och älskar att mysa i sängen och på andra gosiga ställen. Man hittar honom oftast sittandes i en hatt eller låda.