Batman och Harley Quinn
uppskattat födelsedatum 2023-10-21


Fina syskonen Batman och Harley Quinn är födda hemlösa och tyckte att tvåbeningar var läskiga i början. Men Harley Quinn fattade ganska snabbt att människan absolut är bra och blev snabbt en trygg och stark individ. Batman hade lite tuffare att hitta sin plats och hämmades av att de fyra syskonen tog för sig bättre än vad han vågade. Nu har tre av syskonen flyttat till egna hem och på kort tid har Batman gjort stora framsteg och kommer snart att vara lika trygg och mysig som syrran Harley Quinn. Harley Quinn är en trygg förebild för Batman och det trivs fint tillsammans, därför ska de flytta ihop. 

Harley Quinn (hona)
uppskattat födelsedatum 2023-10-21


Bor i jourhem i Frillesås

Harley Quinn var lite försiktig till en början men insåg snabbt att de där människofolket är väldigt trevligt och det är gosigt att bli kliad och buren. I jourhemmet finns barn som hon trivs med, hon gillar också att leka och busa. Harley Quinn är en stark och trygg individ som är en fin förebild och trygghet för sin lite försiktiga bror Batman. Därför söker vi ett gemensamt kattvant hem till dem som erbjuder en stor boendeyta med tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan. De kan på sikt bli utekatter, en förutsättning då är naturligtvis att utemiljön är trygg utan trafik och annat som kan vara farligt för en katt. Ska hon bli innekatt behöver det vara en större boendeyta, nätad eller inglasad balkong/altan är högt prioriterat.

Harley Quinn ska snart kastreras och är även chippad, vaccinerad och besiktigad.

Batman (hane)
uppskattat födelsedatum 2023-10-21

Bor i jourhem i Frillesås


Batman är en slank, vacker hane som helt nyligen började förstå hur mysigt det är med klappar och mys. Han är fortfarande lite försiktig men kommer snart att blomma ut till en lika trygg och tillgiven katt som syrran Harley Quinn som bor i samma jourhem. Hon är en fin och trygg förebild för honom och de ska därför flytta tillsammans.

Batman är en nyfiken och lekfull kille som gärna håller koll på vad du gör och uppskattar att få busa.

Till Batman och Harley Quinn söker vi ett gemensamt kattvant hem som erbjuder dem en stor boendeyta.  Nätad eller inglasad balkong/altan är högt prioriterat. De kan på sikt bli utekatter i en trygg utemiljö men det är först då Batman är 100% trygg med tvåbeningar så räkna inte med att det blir förrän efter sommaren.

Batman är kastrerad, chippa och vaccinerad när han är redo för adoption i slutet av mars.

Harley Quinn
Batman