Tingad
Bella
född 2022-06-06Bella är en pratglad och social liten tjej. Så snart hon lärt känna hemmet och dess nya tvåbeningar så installerar hon sig med besked. Hon hittar snabbt sina favoritplatser där hon gärna pausar. Hon är väldigt tillgiven och kontaktsökande så man är aldrig ensam i köket eller badrummet, Bella håller koll på vad du gör! Hon kommer gärna och myser och är nära, kli på huvudet är en stor favorit. Hon älskar att jaga efter fjäderspöt eller fjädervippan men är ganska stillsam när det kommer till att leka på egen hand.
På natten hittar man henne i sängen med sina människor eller på sitt favoritställe i sovrummet. Hon tycker om sovmorgon och ligger gärna kvar och myser med sin tvåbening på morgonen.

Bella söker ett hem där hon får mycket uppmärksamhet och sällskap. Finns det barn i hemmet ska de vara lite äldre och inte allt för stojjiga. Bella har bott med en jämngammal kattkompis innan hon kom till oss men mår allra bäst som ensamkatt, då är hon väldigt social och tillgiven. Att behöva dela på uppmärksamheten gör henne lite mer tillbakadragen även om det kan vara roligt med en lekkamrat ibland. Hon önskar sig även ett hem som erbjuder en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt.

Bella är kastrerad, chippad och vaccinerad en gång. Hon är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.