Hampus
Ålder okänd
Uppskattat födelsedatum 2021-02-14


Stiliga Hampus är en social och lekfull kamrat som håller koll på vad du gör för att inte missa något. Han söker gärna din närhet och trivs väldigt bra när han får vara i händelsernas centrum. Att leka och busa är ett stort intresse, och han älskar sina olika leksaker som han kan sysselsätta sig länge med på egen hand. Mat är ett annat intresse och det beror sannolikt på att han har levt under svält en tid innan han kom till oss. En katt som svultit får ofta ett extra stort intresse för mat, Hampus serveras därför sin dygnsranson portionsvis fördelad under dagen.

Hampus är en ståtlig och stark kille men har också en mjuk sida som älskar att mysa och gosa. Soffmys är en favorit och han är ok med att jourhemsmatte lyfter upp och pussar på honom. Att bli omkringburen längre tid och av barn tror vi dock inte är så poppis. På natten kommer han och tittar till dig emellanåt men sover än så länge helst i sin egen kattpuff.

Till Hampus söker vi ett hem med flera personer som kan aktivera och mysa med honom. Han har träffat mindre barn och visar ett oväntat stort tålamod med dem så vi tror absolut att han kan passa i en lite lugnare barnfamilj. Han älskar att vara ute på jourhemmets stora innätade balkong och skulle säkert uppskatta att få komma ut och spana på egen tass. Så vi söker främst ett hem som förutom kärlek och omsorg inne även erbjuder en trygg och spännande utemiljö.

Hampus är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.