Hilda
Ålder okänd
Uppskattat födelsedatum  2021-02-14


Plötslig en dag dök hon upp på den lantligt belägna tomten med sina fyra ungar. Den lilla familjen flyttade in under en förrådsbyggnad och när husägaren började mata dem så kastade de sig över maten. Ungarna som var födda utan att ha träffat människor var skygga och försiktiga men ganska tidigt förstod vi att mamma Hilda var van vid människor men kanske hade varit på egen tass ett tag och därför blivit lite reserverad. Så snart hela familjen var infångad visade Hilda att hon verkligen uppskattade människan. Och mat.  När ungarna var stora nog att börja egna liv fick hon flytta till ett lugnt jourhem med en egen tvåbent betjänt som är pensionär. Det livet älskar Hilda!

Hon kan vara lite blyg och försiktig mot nya människor som kommer på besök men efter att ha studerat dem på avstånd en liten stund får de också gärna klappa. Hilda ligger intill matte i soffan och tycker om att bli klappad och kelas med men är inte riktigt bekväm med att bli upplyft i famnen. Lek och bus tycker hon om och jourhemsmatte får rätta till trasmattorna på golvet flera gånger om dagen.
Vid sänggående hoppar hon upp och vill bli klappad och gärna kliad på magen och sover oftast vid fotändan av sängen.
Vi tror att Hilda skulle trivas bra som innekatt i ett rymligt barnfritt hem med mycket sällskap. Tillgång till nätad eller inglasad balkong är alltid ett plus.

Snälla lugna Hilda är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.