Kiwi (hona)
Ålder okänd
uppskattat födelsedatum 2023-05-14


Fina Kiwi är ett av fyra syskon som dök upp med sin mamma på en lantlig adress i sensomras. De små syskonen hade inte träffat människor tidigare och det var väldigt läskigt att leva inne hos människan i början. Kiwi är nu helt trygg med sin jourhemspersonal men springer undan när det kommer okända tvåbeningar på besök. Men jourhemspersonalen får både klappa och lyfta en kort stund. Hon ligger inte i knät men alltid nära, på en stol, hylla eller i soffan. Kiwi håller på att blomma ut till en tillgiven och mysig liten fröken.

Kiwi är nyfiken och följer gärna efter dig för att se vad du hittar på. Du kan räkna med att ha en följeslagare i köket, sovrummet och på toaletten. När hon inte sover eller håller koll på vad som sker i hemmet så leker hon gärna. Hon är väldigt lekfull och älskar att leka med leksaker eller kattkompisarna i hemmet.

Till fina Kiwi söker vi ett kattvant hem utan barn som har förståelse för att det kommer att ta ett tag innan hon förstår att hennes nya tvåbeningar och ett nytt hem faktiskt är jättebra. I hemmet måste det finnas minst en trygg och ung kattkompis sedan innan som kan ge Kiwi stöd och trygghet.

Kiwi ska vara innekatt på en större boendeyta och med tillgång till en nätad eller inglasad balkong/uteplats.
Hon är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Kiwi och Melon