Sally
ålder okänd
Uppskattat födelsedatum 2021-02-14


Sally kommer från ett hem där det inte fanns helt rätt förutsättningar för att ge katten ett tryggt och bra kattliv. När hon kom till oss var hon högdräktig och födde kort efter ankomst till sitt jourhem 6 fina ungar, alla 6 honor och med lika fluffig och go päls som hon själv har. Sally är en väldigt kärleksfull och snäll katt som är van vid barn. Jourhemmet skriver:

"När Sally kom till oss märktes omedelbart att hon är en självsäker katt, som inte ängslades av vare sig den nya omgivningen eller människorna i den, vuxna eller barn. De första dagarna när hon var nykastrerad ville hon gärna vara nära oss, men har sedan blivit mer självständig, utan att förlora sin sociala sida. Nu vill hon gärna vara där vi är och leker med god jägarlusta under hela dagen. Hon hälsar glatt och hungrigt när vi går upp på morgonen och spenderar mycket tid soliga dagar med att vila på och spana från den innätade balkongen."

Till Sally söker vi ett hem utan andra katter eller djur. Hon är van vid små barn och av att vara ute. Vi söker därför främst ett hem där hon även får chans att gå ut i en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt. Det är möjligt att Sally skulle kunna trivas som innekatt men då krävs en stor boendeyta och tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan.

Sally är kastrerad, chippad och vaccnerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.