Svea, Ester (Ronja, Ester, Siri, Wilma och Märta adopterade)
Födda 2024-01-30


Mamma Sally hade bara varit i sitt jourhem en dryg vecka innan hon födde den stora kullen på 6 ungar. Alla honor! Eftersom mamma Sally var väldigt tuff och beskyddande så kunde den lilla familjen inte leva tillsammans med jourhemmets andra katter. Fick Sally chansen så jagade hon efter dem och risken för att hon skulle skada någon var stor, så hon och hennes mysiga ungar fick stanna på husets övervåning. När ungarna var 12 veckor och stora nog att vara utan sin egentligen väldigt snälla och mysiga mamma, så fick mamma Sally flytta därifrån. Först då kunde de lite försiktiga ungarna börja komma ner från övervåningen och lära sig hur diskmaskin och kaffekokare låter, hur mysigt det är att sova i sängen nära sina betjäner eller hur spännande det är att tassa in i en våt dusch när en tvåbening duschat klart. Nu är allihop urmysiga små fluffbollar som är redo att hitta sina egna hem.  De är vaccinerade x 2, chippade, avmaskade och besiktigade u.a. De är vana vid andra katter och vuxna tvåbeningar, så vi tror att ett hem med med lite större barn/ungdomar skulle passa. Vi ser helst att de flyttar två och två men om det dyker upp fina hem där det redan finns minst en kastrerad snäll, ung och lekfull kattkompis så kan de flytta utan kullsyskon. Katter behöver utrymme att hoppa, klättra och springa på så vi söker hem med lite större boendeyta, tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan står högt på önskelistan. De kan bli innekatter eller på sikt även utekatter om det är en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar eller annat som är farligt för en katt. Tänk på att de ska vara kastrerade och minst 8 månader innan de kan börja gå ut fritt.

Svea, Ronja, Ester, Siri, Wilma och Märta är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Svea
född 2024-01-30


Svea är kullens upptäckare! Hon älskar att smyga runt i hela huset och upptäcka nya platser. Hon busar och leker med sina syskon och ligger gärna vid fönstret och spanar ut.

Ester
född 2024-01-30


Ester är ett riktigt busfrö och gillar att  klättra. Hon snor gärna syskonens leksaker och är bra på att brottas men tycker också att det är superhärligt att ligga och mysa med sina kompisar.