Sessan
född 2011-02-14


Sessan trivdes inte riktigt bra i sitt eget hem och började söka sig till grannar en bit bort. Grannar som matade emellanåt men som inte släppte in eller tog ansvar för henne. Det var ju inte deras katt... Så under flera års tid vandrade Sessan runt i ett område utan att ha någon fast och trygg punkt och till slut blev det utelivet för tufft för henne. En stor djurvän såg hennes försiktiga och magra skepnad stryka runt på sin tomt och lyckades locka henne till sig med mat. Ganska så snabbt vann kvinnan Sessan förtroende och Sessan vågade sig in i värmen till en mjuk varm liggplats och fulla matskålar.

Stackars Sessan hade en ond frakturerad hörntand som nu är bortopererad och blodproverna som togs samtidigt visar på en frisk 12-årig kisse. Sessan är väldigt trygg och mysig när hon fått tid på sig att lära känna dig, då ligger hon gärna intill dig i sängen på natten och hon följer dig i hemmet för att ha koll på vad som händer. Sin ålder till trots är hon riktigt lekfull och får kattfnatt titt som tätt, då springer hon runt i hemmet med stora busiga ögon.

Till Sessan söker vi ett lugnt och kattvant hem där det inte kommer en massa besök hela tiden. Besök är nämligen lite läskigt och Sessan gömmer sig gärna tills kusten är klar. Då kommer hon glatt fram till sin jourhemsmatte igen och söker sällskap. Sessan ska bli innekatt på en större boendeyta och det ska allra helst finnas en nätad eller inglasad balkong/altan.

Sessan är kastrerad, chippad, vaccinerad, har tagit bort en frakturerad tand + tandsten och har gjort en seniorkontroll (blodprover)
Hon är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.