Azlan, Blixten, Saga, Smilla, Stella och Zelda, så heter ungarna i kattmamman Smulans kull. Vid första ögonkastet förvillande lika. Efter ett tag inte riktigt så lika men fortfarande förvillande och förvirrande. 6 ljuvliga små individer som busar så att det står härliga till i jourhemmet för att sedan somna nästan mitt i steget när krafterna plötsligt tar slut. Precis som det är för kattungar. De får god hjälp av familjens 5 människobarn att hålla igång också så inte konstigt att det ständigt är liv och rörelse i hemmet. Men det innebär också att det nästan alltid finns en ledig famn eller ett knä att söka sig till för mys och närhet. Vill de inte ha människomys klämmer de gärna de ihop sig i grottan i det stora klösträdet. Klösträdet är även en väldigt populär plats för lek, gärna högst upp så att tvåbeningarna i hemmet emellanåt har hjärtat i halsgropen när det klättras och hoppas runt. Att ta kort på svarta och livla små krabater är nästan omöjligt så man måste träffa dem för att förstå hur fantastiskt söta de är!

De 6 små lakritstrollen flyttar gärna två och två för trygghetens skull, men dyker det upp fina hem som redan har en ung och lekfull kattkompis så är det absolut ett alternativ. Vi adopterar aldrig ut kattungar som ensamkatter.
Dessa små juveler kan bli innekatter på en större boendeyta, hem med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan är alltid extra intressanta. Ska de även få börja gå ut när de är kastrerade och mogna uppgiften (tidigast till sommaren) så måste utemiljön vara trygg och långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt.

De är flyttklara runt den 10 januari 2024 och är då chippade, grundvaccinerade och besiktigade.

Smilla
född 2023-10-03


Smilla är den minsta i kullen och den med allra svartast päls. Lekfull som alla kattungar och är trots att hon är minst inte rädd för att ta sin plats i kullen.
Hon gillar klappar och kurrar och pratar för att visa sin uppskattning. 

Adopterad
Blixten
född 2023-10-03


Blixten har fått sitt namn för att han är en busig och snabb kille som springer och skuttar snabbast av alla. Han busar gärna även när syskonen sover och pausar gör han gärna i tvåbeningens knä. En supermysig liten panter med några enstaka vita strån på ena kinden.

Adopterad
Saga
född 2023-10-03


Saga är en bestämd liten tjej som gärna gräver ner sig in under täcket i sängen om hon får chansen. Hennes favoritleksak är snöret som hon drar i allt vad hon orkar när det kommer fram.  Hon är social och fartfylld tjej som gillar att busa och hoppa.

Adopterad
Azlan
född 2023-10-03


Azlan är en av två i kullen som fått semilånghårig päls. Han är en snäll, stor och go kille som älskar att busa.  Han älskar också mat och syskonskarans matvrak. Med Azlan i hemmet måste man räkna med daglig pälsvård, speciellt om han även ska vara utomhus.

Adopterad
Stella
född 2023-10-03


Stella är den med mest integritet av syskonen. Det är inte så viktigt för henne att ta plats och knuffas, hon sitter gärna och iakttar de andra när det är för intensivt.  Hon gillar att sitta högt på sänggaveln och myser i soffan på fårskinnspläden. Hon busar gärna men skulle antagligen må bra av ett lite lugnare hem med en snäll kattkompis.

Adopterad
Zelda
född 2023-10-03


Zelda är liksom Azlan en semilånghårig liten fluffboll. Hon är en riktigt busig tjej och brottas gärna med sina syskon. Hon gillar också att mysa med syskonen och tvåbeningarna. Med Zelda i hemmet måste man räkna med daglig pälsvård, speciellt om hon även ska vara utomhus.

SMILLA