Felicia och Mango
Ålder okänd, uppskattat födelsedatum 2023-05-14


Felicia och Mango är jämngamla och träffades i sitt jourhem. Felicia var redan då en väldigt tam och tillgiven tjej som har varit till stor hjälp för den försiktiga Mango som är född hemlös. Efter en tid tillsammans så släppte det för Mango som nu är trygg med sin tvåbening i jourhemmet. Att flytta kommer såklart att vara läskigt men i rätt hem och med Felicia vid sin sida kommer hon att blomma ut och bli en helt trygg och härlig katt.

Felica och Mango ska flytta tillsammans och vi söker ett barnfritt kattvant hem där de blir innekatter på en större boendeyta, tillgång till en innätad eller inglasad balkong/altan står högt på önskelistan. Båda tjejerna är kastrerade, chippade och vaccinerade och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Jourhemsmatte skriver:
"Felicia är en riktigt nyfiken och tillgiven liten mysboll. Hon har en stor personlighet och är en väldigt tillgiven liten kisse. Hennes spinnande går i ett och det hör man nästan konstant då hon är precis där man själv är, nästan hela tiden. Felicia är väldigt busig och orädd. Hon är väldigt trygg i sig själv och har lätt både för nya katter och för nya människor, särskilt om man erbjuder lek och självklart massor av gos! Felicia och hennes kattkompis Mango hittar man alltid tillsammans och de brukar följa med på det mesta som jourmatte gör. Det finns två saker som Felicia tycker om som mest och det är att leka (särskilt med kattspön) och att få gosa med jourmatte. Hon sover väldigt gärna i sängen!"

Jourhemsmatte skriver:
"Mango är till en början en blyg och försiktig tjej kring nya människor. Det krävs lite tid och försiktighet för att vinna hennes förtroende men när man väl har gjort det så är hon en riktigt tillgiven följeslagare. Hon kommer alltid och möter en vid dörren när man kommer hem och det bästa hon vet är att följa efter en vart man än går. Hon sitter gärna bredvid och spinner där man befinner sig och hon älskar att bli kliad, särskilt under hakan. Mango kommer bra överens med sin kattkompis som hon har hemma och även denna följer hon även efter och är väldigt tillgiven till. Mango har på en kort tid verkligen blommat ut och i ett hem med tid och förståelse så kommer hon att kunna blomma ut ännu mer. När Mango inte är vid ens sida så hittar man henne mest troligt liggandes högst upp i klösträdet eller så står och balanserar på toppen av klöspelaren."